Van Monique naar Moon

Ongeveer 10 jaar geleden kwam er abrupt een einde aan mijn vertrouwde, hardwerkende, energievolle leventje. Door een ongelukkige val tijdens het klussen kwam ik lang op bed te liggen en kon ik me niet meer bewegen. Ik was “uit balans”. Dit was de start van een moeilijke periode, waarin ik als alleenstaande moeder van 2 jonge kinderen werd geforceerd om mijn leven drastisch te veranderen. Dit heb ik gedaan en hier kijk ik nog altijd met veel dankbaarheid op terug.

Tijdens mijn revalidatie ben ik in contact gekomen met een professionele masseur/magnetiseur. Deze combinatie van fysieke en geestelijke healing heeft geweldig voor me gewerkt en al snel besloot ik om me hier zelf in te gaan verdiepen. Zo heb ik eerst aan de Hogeschool mijn diploma voor sportmassage behaald. Om ervaring op te doen ben ik als masseur gaan werken bij de plaatselijke voetbalvereniging en ben ik werkzaam geweest als sportmasseur bij de ROPA run.

Vanaf dit punt ging het hard en ben ik verschillende specialisaties gaan volgen, o.a. bij het Libosan Instituut (RSI, frozen shoulder, rug – en knieklachten, bindweefselmassage). Tijdens dit werk merkte ik dat ik vaak heel intuïtief aanvoelde waar de oorzaak van de klacht zat. En dit lag niet altijd aan de fysieke kant; in veel gevallen ging het ook juist om emotionele blokkades! Als gevolg ben ik een 3-jarige opleiding tot sjamanistische healer gaan volgen bij Blue Kachina.

Dit voelde als thuiskomen. De energetische vrijheid die ik daar heb ervaren is onbeschrijfelijk en gun ik een ander ook! Dit was dus het begin van Moon Lijfpraktijk. Inmiddels ben ik mezelf verder gaan specialiseren en heb ik verschillende sjamanistische opleidingen gevolgd, zoals de lomi lomi massages bij Ricardo Balkhoven. Tijdens deze opleiding kwam ik Lilian Gijsbers tegen. Bij Lilian heb ik de cursus energetische opstellingen en regressie gevolgd.

Met heel veel plezier, dankbaarheid en trots werk ik elke dag samen met mijn cliënten aan hun fysieke en geestelijke gezondheid. Ik verhelp hun klachten en laat hun universele levensenergie weer stromen. Moon Lijfpraktijk helpt jou op kracht te komen, balans te vinden en te (her)ontdekken wie je écht bent!

× Whatsapp mij!