Word wie je bent

“Als heel ander mens de deur uit.” “Herboren.” “Verlicht op de fiets naar huis.”

Dit is een greep uit wat ervaringen van cliënten die ik heb gecoacht.  Spiritueel coaching is een vorm van hulp waarbij het doel is om jou zelfstandig te laten functioneren binnen een bepaald gebied. Het gaat hierbij om veel meer dan alleen kennis. Je krijgt inzichten hoe je je leven verder kan ontwikkelen.

Juist NU in deze tijd waarin er zoveel speelt in de wereld waarin we onrust, spanningen, verlies en angst ervaren. Kan ik jou met diverse uitdagingen in je leven ondersteunen.

Soms zit je in een zijspoor van je leven en zie je het allemaal niet meer zo helder. Je raakt verstrikt en weet niet meer hoe je verder moet. Met de juiste handvatten en tips help ik jou weer in de goede richting te gaan en om te worden wie je écht bent.

Ook bij coaching hanteer ik geen eenduidige benadering. Elke cliënt is anders en door middel van een 1-op-1 gesprek zal ik intuïtief bekijken wat het beste voor jou zou werken. Ik denk niet in hokjes en help jou op de manier die jij nodig hebt!

Online coaching!

Door corona en het feit dat er lang geen fysieke afspraken mochten plaatsvinden, ben ik me gaan focussen op online coaching. In eerste instantie leek het me niks, maar al snel merkte ik dat veel mensen er baat bij hebben.

De drempel om te beginnen is lager en de calls blijken hartstikke gezellig. De online coaching vindt plaats via FaceTime of andere manieren van beeldbellen. Stuur me vooral een Whatsapp-bericht als je meer wilt weten of eens online wil afspreken!

Whatsapp: 06 – 23 98 68 11

× Whatsapp mij!