Via de fysio therapeut werd ik doorgestuurd naar Monique, want “die weet tenminste wat masseren is”. Dat is gebleken! Door het vele sporten had ik een vervelende blessure aan mijn achillespees opgelopen die maar niet weg wilde gaan. Met praktische tips (meer water drinken, kleine passen maken, minder grote afstanden hardlopen, voeten beter afwikkelen) en een aantal behandelingen kon ik weer sporten. Hoe fijn!

Ik liep echter letterlijk en figuurlijk te hard van stapel, met als gevolg dat ik een half jaar later weer met een aantal blessures bij Monique op de behandeltafel lag. Tijdens een van de behandelingen vroeg Monique mij waarom ik steeds zo aan het hollen was. Kon ik het niet eens anders aanpakken, zachter voor mezelf en meer in balans? Ik had geen idee hoe, maar stond open voor een energetische massage. Ik leerde Monique toen van een hele andere kant kennen. Met salie, trommels en ratels ging ze aan de slag. Ik gaf me over. Een diepe emotionele ontlading was het gevolg, wat mij waardevolle inzichten heeft opgeleverd.

Wat de aanpak van Monique bijzonder maakt, is dat ze nuchter en praktisch werkt en dit combineert met haar hooggevoeligheid. Daarnaast is ze ook gewoon een heel gezellig mens met een gezonde dosis humor en een aanstekelijke lach 😊 Dit alles maakt haar tot een bijzondere vakvrouw en een fijn mens om mee te werken. Ik gun dit iedereen die de levensenergie weer wil laten stromen!

Léonie Overbeeke

Mijn kwaliteit van leven is enorm veranderd sinds ik bij Moon onder behandeling geweest ben. Eerst voor bindweefselmassage, na wat napijn is mijn lijf stukken soepeler geworden. Ik heb 3 energetische reinigingen ondergaan met het gevolg dat ik oude pijn op heb kunnen ruimen en meer rust in mijn hoofd gekregen heb.

Bovendien doet ze een stukje mental coaching zodat je zelf na gaat denken over de dingen die spelen in je leven. Ze zet je weer op het goede spoor. Het is een enthousiaste, warme persoonlijkheid die liefde voor haar medemens uitstraalt. Ik ben dankbaar dat ik bij mensen uit mijn familie ook fijne resultaten zie door haar behandeling.

Moon je bent een topper!

Na eindeloos dokteren ben ik met dankbaarheid en op een bijzondere wijze bij Moon terecht gekomen. Vanaf mijn eerste bezoek heb ik mij overgegeven aan haar wereld. Al bij de eerste behandeling was het mijn onverwerkte verdriet en pijn van jaren, dat Moon bij mij los maakte.

Nu, na ruim een jaar van mooie behandelingen, kijk ik, zonder pijn, met een grote lach op mijn gezicht, met liefde naar mezelf, naar een mooi leven dat nog voor mij ligt.

Met een lieve groet, uit het diepst van mijn hart aan Moon,

Tineke Broek

broek-tineke-ervaring-bij-moon-lijfpraktijk

Ik kom regelmatig bij Monique om stijve spieren, knopen en spanning weg te laten masseren. Feilloos weet ze altijd precies de goede plek(ken) te vinden. Omdat ze heel goed weet en voelt wat ze doet kan ze, mag ze en zal ze net even wat flinker doorpakken waardoor je daarna ook echt geholpen bent.

Na een massage van Monique stroomt alles weer!

Tot snel, Monique!

Sander

Ik kan Moon’s lijfpraktijk ten zeerste aanbevelen, omdat ze je zowel lichamelijk als geestelijk op de rit kan krijgen. Niets is haar teveel en ze doet het met zóveel liefde. Echt geweldig. Je gaat de deur uit als een herboren mens.

Groetjes,

Arja van der Heiden

van-der-heiden-arja-ervaring-bij-moon-lijfpraktijk

De eerste keer dat ik naar Moon zou gaan vond ik erg spannend. Mijn moeder en mijn broer waren al eerder bij Moon geweest voor een energetische reiniging, en uit verhalen en duidelijk verschil bij hun allebei was ik zelf ook nieuwsgierig geworden naar wat voor effect het op mij zou hebben.

Het was een hele bijzondere maar ook zeker heftige ervaring. Ik had niet verwacht dat er zoveel oud en onverwerkt verdriet uit zou komen. Het heeft mij ontzettend geholpen de dingen van het verleden los te kunnen laten, en ik voelde dezelfde dag nog een ontzettende opluchting.

Moon begeleid je hier zo liefdevol doorheen en helpt je bij elke stap  ❤

burggraaff-wendy-ervaring-bij-moon-lijfpraktijk

Via een collega bij Monique terecht gekomen met rugklachten. Ik kom er ondertussen al wat jaren ook omdat ik naast mijn werk mijn hobby in de hondensport graag wil blijven uitvoeren. Monique houd mijn spieren soepel. Ze weet wat ze doet en ze heeft goede tips.
Zeker een aanrader. Ricardo Reulen

Ik kwam bij  Monique voor een massage ivm klachten oa. maag, schouder en nek. Na een gesprek kwam zij er al snel achter dat het een andere behandeling ging worden.  Het is uiteindelijk een sjamaanse healing geworden. Ze legde al snel verbanden met de zware last die ik waarschijnlijk jarenlang bij mij had gedragen.  Ik raad het echt iedereen aan mocht je al verschillende behandelingen hebben gehad waarbij het effect maar van korte duur is, dan zou ik zeker bij Moon langs gaan want zij kan heel goed invoelen wat goed is voor jou. Het is echt de moeite waard.

Groetjes Annemarie van Denderen

Door mijn werk als hovenier krijgen mijn spieren heel wat te voortduren. Ik ga daarom eens per maand bij Moon langs voor een behandeling. Hier door heb ik minder tot geen rug en schouder klachten, en kan ik met heel veel plezier mijn werk doen.

Richard Sneider

Monique heeft een mooie, rustige praktijkruimte, ze is warm en zacht met gelukkig wel stevige handen. Ondanks het ongemak wat een bindweefselmassage nu eenmaal met zich meebrengt, lukt het haar je ontspannen op de tafel.te houden. Een krachtige dame met kennis en kunde. Ga er altijd weg met een los lijf en leeg hoofd, heerlijk!

Marcella

Na een heftige periode vol emotionele stress, waarbij ik niet naar mezelf luisterde, ging het helemaal mis met mij. Ik kwam volledig onder de netelroos te zitten en mijn handen, voeten, oogleden en lippen begonnen op te zwellen. Ik wist dat er iets heel erg mis was. Eerst zocht ik naar allergieën en keek ik niet naar mijn innerlijke zelf. Mijn trouwe en lieve vriendin adviseerde mij naar Moon te gaan. En daar lag ik dan..  huilend, woedend, bang, en verkrampt bij Moon op de behandeltafel. Ik liep he-le-maal over. Deze woede en verdriet boog om naar vergeven.. vergeven van de mensen die mij pijn hadden gedaan in het verleden. Ik was opzoek naar mezelf. Wat was ik mezelf vreselijk kwijt. Mijn mooie ik heb ik terug gevonden bij Moon. Wat ben ik haar dankbaar. Als ik mij ook ooit maar ietsje minder voel, op wat voor manier dan ook, dan staat deze dame weer bij haar op de stoep! Wat een liefde💕.

Liefs van Siets

Ik leerde Moon ongeveer 10 jaar geleden kennen. Per toeval kwam ik er achter dat ze masseerden ik liep toen al even met een hernia. De Fysio hielp mij niks dus bij Moon een afspraak gemaakt. Na een paar behandelingen ging het al veel beter. Moon haar advies dat ik toch even een kraker moest laten kijken . En toen voelde ik mij als herboren. Als ik nu weer last heb van stijve stramme spieren weet ik haar zeker te vinden   Ze is echt een topper en doet het met veel liefde en toewijding.

Esther van Hal – Verhulst

In een periode dat er erg veel gebeurde in mijn leven ben ik bij Moon in haar praktijk gekomen. Ik was zo druk om voor iedereen te zorgen, dat ik mezelf behoorlijk vergeten was. Mijn hoofd zat vol en ik liep over van de emoties.
Wat was het heerlijk dat Moon dat meteen zag en dat ze in een hele diepgaande healing al die lagen emoties van me af kon laten glijden. Niet alleen de emoties van nu, maar door haar invoelende talent kon Moon ook naar de diepere oorzaak van patronen in mijn leven kijken. En me weer bewust maken hoe belangrijk het is om ook en vooral voor goed mezelf te zorgen.
Juist doordat Moon dit met zoveel warmte en liefde doet, met heel haar hart werkt het zo diep helend.
Ik voelde weer een enorme ruimte en rust in mezelf na de healing. Dank je lieve Moon, je maakt de wereld letterlijk lichter met je werk!

Antoinette Dettingmeijer

DSC02379

Voor het eerst een plant medicijn ritueel gedaan, omdat iets in mij me zei dit moet je doen Joyce.
Volkomen onbekend en met een open houding kwam ik bij Moon.
Wat een ervaring, wat een liefde en wat een mooi, warm, open en liefdevol mens is Moon! Ik voelde me meteen op mn gemak.
Ze heeft de poort naar zelfliefde weer geopend en trauma en pijn verlicht. Als het moment daar is ga ik zeker nog een keer bij haar langs, want er zit nog veel meer in mij dan dat er te zien is en wat je ziet is al een enorm verschil met daarvoor.
Lieve Moon, dankjewel en tot gauw!❤️

WhatsApp Image 2023-03-23 at 07.06.04

Monique zorgt voor een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. De tweede keer nam ik mijn dochtertje van 3 mee en ze gaf Monique direct een knuffel, bijzonder toch!? Ik kwam bij Monique omdat ik niet lekker in mijn vel zat en een beetje de weg kwijt was op werkgebied. Ergens wist ik het wel maar kon m’n vinger er niet op leggen maar Monique wist het precies te verwoorden en gaf me mooie inzichten waar ik veel aan heb. Ook de keer met mijn dochtertje was heel speciaal. Er kwamen dingen naar boven bij mijn dochtertje die heel waardevol waren en duidelijkheid gaven, mooie inzichten waar we nog elke dag veel aan hebben, het heeft echt positieve verandering gebracht. Wij zijn Monique erg dankbaar voor deze mooie ervaring en inzichten en komen zeker weer bij haar terug.❤🙏

× Whatsapp mij!