Healing: gewoon heel bijzonder.

Healing is heel aards. Het gaat om jezelf kunnen doorgronden. Om jezelf open te stellen voor de weg van vrij zijn. Samen met jou onderzoek ik waar de oorzaak van jouw blokkade zit en verhelp ik de klacht.

In sommige gevallen kan dit als enerverend worden ervaren, aangezien veel blokkades mentaal van aard zijn. Hier komt mijn hooggevoeligheid bij van pas en maak ik ook gebruik van middelen zoals drums, salie, Palo Santo, Florida Water, Vogel Kristal en ratels. Door de trillingen die hiermee tot stand komen werk ik door op de diepere lagen van lichaam en geest en ontstaat beweging.

Je levensenergie gaat zo weer stromen en als gevolg kan je weer gaan genieten van alles wat het leven mooi maakt!

Nieuw bij  MOON Lijfpraktijk !!

Een prachtige Groepsruimte voor Sjamanistische  Ceremonies, workshops, energetische opstellingen en spirituele ontwikkelingen.

Deze ruimte is er voor iedereen die zich verder wilt ontwikkelen in de spirituele wereld.

Door mijn hooggevoeligheid vanaf kindszijnde, de cursussen en opleidingen op spiritueel gebied. Heb ik in mijn praktijk veel één op één mogen werken met mijn cliënten.

Het sjamanistische werk, trauma healing, channeling, mediumschap met overleden, regressie, energetische opstellingen en chakra healing.

Daarom is nu de tijd gekomen om ook met groepen te gaan werken en jou te helpen om spiritueel te groeien.

Spirituele bewustwording begint met jezelf open te stellen voor verandering. Het ontdekken en de krachten hiervan toe te passen in jouw leven is als een zoektocht en avontuur. Daar waar wonderen gebeuren.

Choco Hart Bewustzijn Healing

Choco Hartbewustzijn Healing is een healing die wordt gegeven onder mijn persoonlijke begeleiding. Deze Choco Hartbewustzijn Healing wordt tijdens de ceremonies in mijn praktijk gegeven in een fijne veilige setting. Door mijn hooggevoeligheid kan ik jou professioneel begeleiden in jouw proces daar wat nodig is. Het is eigenlijk een soort Mini retreat voor jezelf.

Deze healing is er voor jou en jouw proces en wordt gegeven met chocolaatjes. De chocolaatjes bestaan uit een samenstelling van drie kruiden met daarnaast peruaanse cacao met psilocybine met de heilige Liaan uit de Amazone. Deze Liaan heet de: Banisteriopsis Caapi. Dit alles is verwerkt in een heerlijk chocolaatje. De drie kruiden zorgen ervoor dat het openen van het hart gestimuleerd wordt. Ook wel hartopener genoemd. Je komt hierdoor in diepere lagen van je bewustzijn, waardoor je makkelijk en moeiteloos inzichten krijgt van jezelf. Hoe je leeft zoals je nu leeft met de mensen om je heen. Deze zachte plantmedicijn van moeder natuur brengt je in een diepere verbinding met jouw hart en ziel. De kracht in jezelf! Dit is een prachtige zachte en liefdevolle manier om naar binnen te keren en te voelen en ervaren wat voor jou op dit moment belangrijk is in je leven. Het brengt inzichten om tot je eigen kern te mogen komen en datgene los te mogen laten wat jou niet meer dient in je leven.

Magisch is het wat deze plantmedicijnen doen. Het geeft je wat jij op dit moment nodig hebt. Plant medicijnen geven heling van binnenuit, waardoor je uiterlijke wereld veranderd. Soms kan dit zeer krachtig zijn. Iets wat je begrijpt nadat je het hebt ervaren.

Rapé Ritueel 

Rapé is het perfecte plant medicijn om je gedachten tot de rust te brengen. 

Het helpt je binnen één minuut uit je hoofd te komen, je gedachtes stil te maken, in je hart te komen en in verbinding te komen met je ziel. Rapéh gaat heel erg over ‘ontvangen’ en heeft altijd een positief effect. 

Ik heb mijn eigen manier ontwikkeld om Rapé te geven door te samen te werken met verschillende mensen, sjamanen, ceremonie begeleiders, healers, collega’s, familie en vrienden.

Met al mijn liefde deel ik mijn eigen unieke manier om een Rapéh Ritueel te geven. Ik zorg  voor een veilig setting. Waarin je kunt ontspannen. 

Het allerbelangrijkste voordat we beginnen is het neerzetten wat je intentie is!  Eigenlijk je hartenwens! Hier valt en staat alles mee, echt waar! Ik heb het met mijn eigen ogen gezien. 

Het is echt bijzonder mooi en de woorden magisch komen nu naar boven

Hier een paar voorbeelden vanuit mijn praktijk:
-Vrij van lage rug, nek, schouder klachten
-Vrij van bronchitis
-Vrij van kortademigheid
-Vrij van kiespijnen, kaakklachten
-Vrij van chronische migraine
-Vrij van onrust
-Vrij van verslavingen
-Vrij van hartenpijn, einde relatie, verlies van dierbaren
-Vrij van oude blokkades zoals :  niet goed genoeg zijn, niet geliefd genoeg zijn, het niet waard zijn, geen eigen liefde en oh zo veel meer .. 

Het plant medicijn, Rapéh, ook wel heilige tabacco genoemd bestaat uit tabaksbladeren en andere bomen gemaakt door verschillende tribes uit de oerwouden. Dit heilige tabak heet Mapacho en draagt de spirit van de Grootvader. Deze geest brengt bescherming, verbinding, heft blokkades op en brengt heling.

× Whatsapp mij!