Gun jezelf de vrijheid

Zit je niet lekker in je vel of heb je last van een blessure? Ik help je weer vrij in je lijf te komen! Moon Lijfpraktijk is er voor iedereen die zich wil ontdoen van blokkades, of dat nu lichamelijk of geestelijk tot uiting komt.

Alles wat ik doe benader ik op holistische, integrale wijze. Zo let ik tijdens massages op diepere emotionele lagen, maar kan ik óók achterhalen of er fysieke problemen schuil gaan achter jouw emotionele blokkades. Fysieke en geestelijke gezondheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden en dus éven belangrijk om bewust van te zijn!

Wil jij zonder belemmeringen jezelf kunnen zijn? Ik help je weer écht vrij in je lijf te komen!

Tijdens een fysieke massage houd ik me bezig met lichamelijke massages. Of het nu gaat om sportmassage of bindweefselmassage, doordat ik invloed uitoefen op de diepte van je spieren maak ik jouw spieren weer los. Zo ben je binnen no time weer helemaal blokkadevrij en kan je weer doen waar je van houdt!

Lomi Lomi is een massage techniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing.

De Lomi Hapai is een prenatale massage/zwangerschapsmassage.Lomi Hapai wordt al 100 jaar gebruikt als massage om zwangere vrouwen te ondersteunen. Het is een effectieve en liefdevol uitgevoerde behandeling waarbij moeder en kind diepe ontspanning vinden door de zachte en ritmische golfachtige bewegingen.

Lomi Lomi massage

Lomi Lomi is een massage techniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al van generatie op generatie wordt doorgegeven. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen en krachtige oceaangolven.

De kern van Lomi Lomi is ALOHA, vrij vertaald onvoorwaardelijke liefde (universele liefde). Het is dus spiritueel Sjamanistische werk. Vaak vinden binnen de massage ook (diepe) verschuivingen plaats in onszelf, loslaten, verbinden en integreren van aspecten die in onze weefsels, cellen liggen. Dat is wat heling is en doet. Een prachtig wonderwerk.

× Whatsapp mij!